“Be yourself, everyone else is already taken.” | thetwins

thetwins

Annons

“Be yourself, everyone else is already taken.”

Tjena alla! Hoppas ni har en grym kväll 🙂
Jag och Baran sitter hemma och tänker kolla på ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars ikväll!
Först har jag verkligen lust att skriva av mig lite om en viktig grej!

Jag har alltid undrat varför så många människor har så svårt att vara sig själva… Hur kan man liksom låtsas vara en person framför vissa och sedan någon annan framför någon annan? Ni har väl alla sett detta? Jag har alltid blivit arg när vissa vänner “ändrar personlighet” hela tiden men egentligen är det förståeligt. Tänk, alla vill bara passa in och det lättaste är såklart att anpassa sig. Det jag stör mig på är folk som överdriver och är t.ex. fjortis en dag och emo en annan, då luktar det dubbelmoral! 🙂

Det vissa gånger då många överdriver och faktiskt ändrar klädstil och sånt beroende på vilka de umgås med och det är ganska synd tycker jag, man kommer ju ingenvart? Man är bara en i mängden och blir aldrig sedd eller hörd, och man är osäker?

Var dig själv, är du en blyg, nervös, och enkel tjej – Då ska du vara det 🙂
Är du punkig och älskar det – Då ska du också vara det!
Ändra bara inte på dig själv för att du andra uppskattar dig mer, för de finns många som uppskattar dig för din personlighet och stil, som du är, tro mig! Var dig själv och le nu 🙂

Nä nu ropar TV rutan!

Bahoz
_DSC0485nyy

PS: Rätta svaret på tidigare inlägg om skillnaden mellan oss Twins var: Baran till vänster, Bahoz till höger! Alla utom en hade rätt, Bra jobbat!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Jättesött! Jag är en jätteblyg tjej och jag kommer alltid vara det för jag är född så. jag vet vad du menar med inlägget, att man inte ska ändra på det, utan man ska inte ändra personlighet bara för att alla andra vill det typ och det är verkligen sant. 

Annons
stats