Musikkarriären startar här! | thetwins

thetwins

Annons

Musikkarriären startar här!

Tjena Alla!! Bahoz här 🙂 

Eftersom jag åkt ut ur tävlingen får jag blogga här igen. Tidigare har ju Baran fått blogga åt oss båda. 

Jag vill bara TACKA alla som fan för att ni stöttat mig hela vägen hit! Jag är SÅ nöjd med min insats och har hela vägen fått väldigt bra kritik. Juryn trodde till o me att ja skulle vidare under röstningen MEN tyvärr räckte rösterna inte av olika anledningar.

Har haft så j*vlaaaa roligt asso ni anar inte. Träffat underbara människor som LÄTT är vänner för livet! Man delar allt tillsammans – glädje, sorg, nervositet, mat, säng.. Allt! Så glad att jag gjorde detta 🙂

Är så stolt över mig själv iaf och min karriär börjar ju bara här, och nu! 😉

Dont worry, u will see more of me <3  

12046771_10153695088221385_237935529645491350_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats